Was this page helpful?

2015

  Table of contents
  No headers

  Open for those who speak Hungarian

   

  A jelentkezésről:

   

  A specializációs modulra angol BA szakos hallgatók jelentkezhetnek, akik eddig nem vettek fel minor szakot és 2015 júliusára teljesítették az elsőéves nyelvi szűrővizsgát (BBN-ANG11-001).

   

  Május 25-ig várjuk a hallgatók írásbeli jelentkezését egy angol nyelvű motivációs levél kíséretében. A Jelentkezési lap tartalmazza a hallgató rövid önéletrajzát (tanulmányi háttér, érdeklődési kör, egyéb olyan tevékenységek, amelyek kapcsolódhatnak a megcélzott specializációs területhez), Neptun kódját és elérhetőségét (email). A jelentezkezési lap az oldal alján található.

   

  A csatolt motivációs levélben (1 oldal) fejtsék ki, mit tartanak eddigi tanulmányaik alapján legfőbb érdeklődési területüknek, miért éppen ezt a specializációt választották, miképp kívánják hasznosítani az itt szerzett tapasztalataikat, illetve milyen korábbi ismereteik vannak az Európai Unióval kapcsolatban. Ehhez érdemes végignézni a specializáció keretében meghirdetett kurzusok leírását és nagy vonalakban megismerkedni a képzés tartalmával.

   

  Az írásbeli jelentkezést kinyomtatott formában és aláírva az Angol Nyelvpedagógia Tanszékre kérjük leadni 2015. május 25-ig (hétfő) 12 óráig (1088 Budapest, Rákóczi út 5, IV. emelet 401. szoba).

   

  A jelentkezés után júniusban egy felvételi beszélgetésre várjuk a jelentkezőket, amelynek során részletesebb információt szeretnénk kapni a motivációs levélben foglaltakról, illetve meg kívánunk győződni a hallgatók érdeklődőséről és általános tájékozottságáról az Európai Unióval kapcsolatban. Az interjú nem vizsga, hanem beszélgetés; tehát nem tételes ismereteket kérünk számon, hanem a hallgatók tanulási szándékát, illetve érdeklődésük megalapozottságát kívánjuk megismerni. Az interjú pontos időpontját és helyét a későbbiekben közöljük.

   

  A felvételről:

   

  A specializációra felvételt nyert hallgatókat a nyelvi szűrővizsga eredményének ismeretében tudjuk kiválasztani, így az eredményt a vizsgaidőszak végéig tesszük közzé a többi specializációs modul felvételi eredményeivel egy időben.

   

  További információért az EU specializációval kapcsolatban a modul koordinátorához lehet fordulni:

  Enyedi Ágnes enyedi.agnes@btk.elte.hu (Angol Nyelvpedagógia Tanszék, IV. emelet 401. szoba)

   

  A specializáció összesen 17 kurzusból áll, amelyekből összesen 50 kreditnyit kell összeválogatni figyelembe véve a Tanegységlista (TEL) megszorításait.

  Was this page helpful?
  Tag page (Edit tags)
  • No tags

  Files 1

  FileSizeDateAttached by 
   APPLICATION FORM.doc
  No description
  27.5 kB14:34, 10 May 2015sattilaActions
  You must login to post a comment.